logo_mobil

Bli en i gänget

Hemstädare och flyttstädare i Mullsjö

Vi söker just nu personal i form av hemstädare och flyttstädare. 
(tjänsten som flyttstädare hittar du längre ner på sidan)

Hemstädare i Mullsjö

En av våra medarbetare har gått vidare till nya utmaningar i arbetslivet och vi behöver nu hitta en ersättare. Tjänsten är idag på c:a 65% men vår ambition är att du i framtiden ska jobba 75 - 90% och består mestadels av hemstäd men även en liten del lokalvård kan förekomma. Dagtid mån - fre. I tjänsten kör du en av våra fina YGS-bilar, med andra ord måste du ha tillgång till B-kökort. Arbetsorter är främst Mullsjö och Sandhem. Vid behov kan det även bli arbete i Habo och Bankeryd. Provanställning 6 månader. Genom vårt kollektivavtal med Kommunal har du en extra trygghet. Du måste kunna uttrycka dig på svenska. Vår lönesättning följer "Almega Tjänsteförbunden hemserviceföretag".

Vem vi söker

En förutsättning att jobba hos oss är att du är plikttrogen, kommer till jobbet på utsatt tid och gör ditt jobb på ett proffsigt och noggrant sätt. Dessa tre punkter är av yttersta vikt! I gengäld erbjuder vi dig ett roligt och omväxlande arbete med mycket egenansvar, där du har relativt stora möjligheter att påverka ditt arbetsschema för att passa din livssituation. Vi ser gärna ett du som söker jobbet som städare tänker dig en långvarig anställning. Vår ambition är att alla som jobbar hos oss skall komma till sin rätt och trivas med arbetsdagarna på YGS. Vi anställer ej personer som förekommer i belastningsregistret.

Frågor om tjänsten?

Maila kontakt@ygs.nu

Intresserad? Skicka in din ansökan idag!

  • Beskriv gärna vem du är och hur ditt liv ser ut idag.
  • Vi vill gärna att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som städare till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen?

Extrajobb flyttstädare

Vi söker just nu fler personer som vill jobba extra timmar med våra flyttstäd. Arbetsorter är främst Mullsjö och Habo men det kan även förekomma flyttstäd i Bankeryd, Falköping och Tidaholm. Flyttstäd är en relativt tuff arbetsuppgift och består till stor del av att putsa ytor rena i bostaden. Kök, badrum, tvättstuga och samtliga övriga rum skall vara i så bra skick som möjligt då vi lämnar bostaden efter utfört uppdrag. Vissa månader har vi många uppdrag och vissa är det färre, det följer bostadsmarknaden. Flyttstäden oftast är förlagda början på veckan mellan 8-16.30. Vår lönesättning följer "Almega Tjänsteförbunden hemserviceföretag".

Vem vi söker

En förutsättning att jobba hos oss är att du är plikttrogen, kommer till jobbet på utsatt tid och gör ditt jobb på ett proffsigt och noggrant sätt. Dessa tre punkter är av yttersta vikt! Då vi arbetar i team på våra flyttstäd är det viktigt att du är prestigelös och har lätt att samarbeta med dina medarbetare. Vår ambition är att alla som jobbar hos oss skall komma till sin rätt och trivas med arbetsdagarna på YGS. Körkort är ej ett krav så länge du kan ta dig till städet på egen hand.
Vi anställer ej personer som förekommer i belastningsregistret. 

Frågor om tjänsten?

Maila kontakt@ygs.nu

Intresserad? Skicka in din ansökan idag!

  • Beskriv gärna vem du är och hur ditt liv ser ut idag.
  • Vi vill gärna att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som flyttstädare till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen?

Fyll i din ansökan här