Bli en i gänget

Semestervikarier 2020

Vi söker nu vikarier till semestern 2020. Arbetet består till mestadels av hemstäd men även kontors- och flyttstäd kan förekomma. Vi söker dig med en servicegrad och är noggrann, flexibel och med ett glatt humör . Du kommer bli upplärd strax före vikariatet startar. Jobbet innebär att jobba både ensam och i team beroende på hur veckoplaneringen ser ut. Om allt fungerar bra finns det goda möjligheter till mer arbete efter semesterperioden.
B-körkort är ett måste.

Städare Habo/Bankeryd

Vi söker nu en självgående, glad och noggrann person som vill vara med i vårt städteam. I rollen ingår främst hemstäd hos privatkunder i Habo/Bankerydsområdet. Även flyttstäd kan förekomma någon gång emellanåt. YGS utgår från Sandhem men du som jobbar i Habo/Bankerydsområdet utgår för enkelhetens skull hemifrån.
Tillgång till bil och B-körkort är ett stort plus men just denna tjänst i Habo och Bankeryd kan även fungera om du har tillgång till moped. Du får milersättning från YGS. Har du möjlighet att tvätta användna trasor hemma är detta ett stort plus. Givetvis ges ersättning för detta också. Tjänsten är till början en timanställning men vårt mål är alltid att anställningen övergår till fast då fler kunder strömmar till i området. 75% eller mer. 

Bli en i gänget!

Personalen är hjärtat i YGS och därför vill vi också ge våra medarbetare bästa möjliga förutsättningar att få en så bra dag på jobbet som möjligt. Eftersom att våra kunder bor lite varstans måste du ha körkort för att jobba på YGS. Vi värdesätter personer som vågar ta i och som stundtals klarar av viss stress. För oss är noggrannhet väldigt viktigt då hela vår verksamhet bygger på att kunden ska känna sig nöjd och tillfreds med våra tjänster. Det vi erbjuder dig är ett fritt jobb med mycket egenansvar, lön över kollektivavtal, och framförallt att vi i den mån det är möjligt pusslar ihop ditt schema så att det passar just dig och din livssituation. Är du intresserad av att jobba med oss så hör gärna av dig till kontakt@ygs.nu eller kontakta oss via Facebook messenger. Du kan även ansöka via formuläret. Välkommen med din ansökan.

Fyll i din ansökan här